Huis verkocht


Ontdek deze prachtige villa, gelegen in het groene Zutendaal, op een royaal perceel van 25a14ca. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 336m², biedt deze residentie alle ruimte en luxe die u zoekt.

De villa met adembenemende architectuur is volledig omheind om u privacy en rust te garanderen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, terwijl de begane grond een kantoorruimte herbergt die ook als slaapkamer kan worden ingericht.

De indeling van de villa is uitnodigend en functioneel. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de ruime inkomhal, voorzien van een apart gastentoilet en een lift die u naar de nachthal brengt. De begane grond omvat tevens een badkamer, een wasruimte en een lichtrijke woonkamer met een sfeervolle open haard. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met veel opbergruimte, die u direct toegang geeft tot het terras, de prachtig aangelegde tuin, de garage én het adembenemende binnenzwembad met sauna, apart toilet en douche.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, waarvan twee zijn voorzien van een eigen badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Op de begane grond wordt deels gebruik gemaakt van vloerverwarming, die aangevuld worden met radiatoren om het hele huis te voorzien van een aangename temperatuur. Tevens beschikt de woning over een deels onder kelderde ruimte, waarvan een deel als kruipkelder dient.

De prachtig aangelegde tuin biedt een oase van rust en groen, perfect om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Bent u op zoek naar een ruime, instapklare woning op een toplocatie, in het hart van Zutendaal? Wacht dan niet langer! Neem vandaag nog contact op met ons kantoor en laat u verleiden door deze unieke villa. Vraag naar meer foto's om zo een compleet beeld te krijgen van dit bijzondere huis.


 

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1969
Renovatiejaar
2006
Algemene staat
Luxe afwerking
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
Oost
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris

Indeling

Gelijkvloers

Inkomhal
Bureau
4x Badkamer
3x Slaapkamer
Keuken
Woonkamer
Zwembad
Sauna
2x Garage
2x Parkeerplaats
Zolder
2x Kelder
2x Terras
Nachthal
Open haard
4x Toilet
Tuin
2.514 m²
3x Tuinhuis

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Ja
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen