Huis verkocht

Welkom bij jouw toekomstige droomhuis in het hart van Genk, gelegen in de gewilde regio Boxberg. Deze charmante open bebouwing op een royaal perceel van 8a28ca straalt karakter en warmte uit, en biedt een unieke kans om te wonen in een goed onderhouden pand uit 1961.

Deze tijdloze woning is met liefde bewaard gebleven en behoudt zijn karakteristieke eigenschappen, waardoor het een uniek stukje geschiedenis is dat wacht om ontdekt te worden. De 3 slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groeiend gezin, terwijl de veranda met zonnewering een perfecte plek is om te ontspannen en van het buitenleven te genieten.

Net zoals veel andere oude huizen, kan deze woning wel wat liefde gebruiken. Wat heel positief is, is dat de eigenaar recent nog spouwmuurisolatie heeft toegevoegd waardoor het epc verlaagd is naar een label D! Dit betekent dat er op de woning geen renovatieplicht rust, wat een extra mooie troef is. Momenteel wordt de woning verwarmd op stookolie, met een ondergrondse (goed bereikbare) stookolietank, die recent gekeurd is. Het is dus perfect mogelijk om daar nog even verder mee te kunnen, maar wil je na verloop van tijd het epc nog verbeteren? Dan kun je overschakelen op een condensatieketel of warmtepomp. Dat in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen en je hebt een prachtig authentieke woning met moderne voorzieningen.

Met een garage en voldoende parkeerplaatsen ben je verzekerd van gemak en praktisch comfort. Het tuinhuis biedt extra opslagruimte voor al jouw spullen, waardoor je meer ruimte hebt om van je huis een echt thuis te maken. De locatie in de geliefde regio Boxberg in Genk is een extra troef. Je bevindt je dicht bij winkels, scholen en het bruisende centrum van Genk. De nabijheid van omliggende steden maakt deze woning de ideale uitvalsbasis voor werk en ontspanning.

Met een beetje liefde en zorg kan deze woning opnieuw transformeren tot een prachtige gezinswoning. Grijp deze unieke kans en maak van dit huis jouw thuis. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1960
Bebouwing
Open
Algemene staat
Normaal
Beschikbaar
Vanaf akte
Bemeubeld
Neen
Huisdieren toegestaan
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform

Indeling

Verdieping -1

Kelder

Gelijkvloers

Garage
23 m²
Keuken
Woonkamer
Berging
Veranda
Terras

Verdieping 1

3x Slaapkamer
Badkamer

Verdieping 2

Zolder

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
B
P(erceel)-score info
B
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen