Huis verkocht

Welkom in deze gezellige gezinswoning in Rummen. De woning dateert van 1992, straalt karakter uit en is van alle gemakken voorzien. Wie weet is het de perfecte woning voor jou!

Je betreedt de woning via de inkomhal, die een apart toilet met lavabo bevat en toegang geeft tot de ruime leefruimte en keuken. Onder de trap naar boven bevindt zich ook een kleine bergruimte. Als je de leefruimte binnenkomt, merk je direct hoe lichtrijk de woning is. Het licht wordt volledig doorgetrokken door de bijbouw aan de woning die uitkijkt op de tuin. Aangrenzend vinden we de keuken, die perfect instapklaar is, voldoende inbouwkasten heeft en beschikt over voldoende ingebouwde apparatuur (koelkast, vaatwasser, oven…).

Op het gelijkvloers bevinden zich eveneens een inpandige garage met een automatische sectionaalpoort en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. In de ruimte is eveneens een wasbakje aanwezig en een douche, dus de ruimte kan perfect dienst doen als wasruimte.

Met de prachtige trap in de bijbouw aan de woning gaan we naar een extra kantoorruimte met prachtig zicht op de tuin en de omliggende weilanden. Ideaal om ongestoord te werken. Als we met de trap in de hal naar boven gaan, vinden we op de bovenverdieping 4 slaapkamers, een berging en een badkamer terug. De badkamer werd vernieuwd in 2019 en heeft een enkele lavabo, een regendouche en toilet. Perfect uitgerust dus. Op de nachthal vinden we ook het luik naar de zolder, die momenteel dienst doet als extra opbergruimte.

Het perceel heeft een oppervlakte van 10 are, wat voldoende ruimte biedt voor een prachtige tuin, een nog af te werken overdekt terras en een praktische houten bijbouw. Het terras is momenteel nog niet aangelegd, maar er is een tuinplan aanwezig, wat gewoon overgenomen kan worden. In 2016 hebben de eigenaars een houten bijbouw gezet, die perfect gebruikt kan worden als kantoor, mancave, of een andere eigen invulling.

De woning heeft de afgelopen jaren verschillende upgrades gehad. Zo werden er in 2016 zonnepanelen geïnstalleerd, in 2022 werden er drie airco-units geplaatst en in 2019 kreeg de woning nieuwe ramen. Verder heeft de woning een EPC-label B, wat ervoor zorgt dat het een energiezuinige woning is en dat de energiekosten laag blijven. Deze woning is gelegen op een rustige locatie aan de Grote Baan in Rummen en geeft je de mogelijkheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, terwijl je nog steeds slechts op 5 minuten afstand bent van scholen, winkels, sportfaciliteiten en kinderopvang.

Deze charmante gezinswoning is vanaf januari 2025 beschikbaar voor €449.000. Aarzel niet om een bezichtiging te plannen en ervaar zelf het comfort en de charme van deze prachtige woning. Dit is jouw kans om te wonen in een gezellig stukje Rummen!

Kenmerken

Bebouwing

Bouwjaar
1992
Renovatiejaar
2019
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
Vanaf januari 2025
Bemeubeld
Neen
Oriëntatie tuin
West
Elektriciteitscertificaat
Ja, Conform
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris

Indeling

Gelijkvloers

Badkamer
2x Berging
Garage
Keuken
Woonkamer
Bureau
Toilet
Inkomhal
Nachthal
4x Slaapkamer
Zolder
Terras

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Afgebakende oeverzone
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen