Appartement verkocht


Een ideaal starters- of investeringsappartement

Dit appartement in het hart van Zutendaal is perfect als starterwoning of investering. Met een ruimte van 103m2 biedt het voldoende comfort. Bij binnenkomst kom je in de hal met een handige berging en toegang tot de slaapkamers. Beide slaapkamers zijn ruim: de grote kamer meet 4,50 bij 3,50 meter en de middelgrote kamer 4,60 bij 2,60 meter. Vanuit de hal bereik je ook de te renoveren badkamer. Verder heeft het appartement een ruime keuken met terras en een woonkamer met een prachtig uitzicht op de kerk van Zutendaal.
Met een energielabel C van 217 en een gerenoveerd dak van het gebouw zijn de voorzieningen gunstig. In de kelder is er eveneens een berging aanwezig. 

Wonen in Zutendaal, dat is aan te raden!

Zutendaal, gelegen in de charmante provincie Limburg, is omgeven door adembenemende natuur, zoals uitgestrekte bossen en heidegebieden. Het nationaal park Hoge Kempen, het enige nationale park in België, deelt zijn grenzen met Zutendaal, waardoor het een populaire bestemming is voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het park biedt een scala aan wandel- en fietspaden en uitkijkpunten om de diverse flora en fauna te bewonderen. Naast de natuur heeft Zutendaal ook een rijke geschiedenis, met archeologische vondsten die teruggaan tot de prehistorie. Het dorp zelf heeft een pittoresk centrum met gezellige cafés, restaurants en winkels. Elk jaar worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals festivals, markten en tentoonstellingen, die de lokale cultuur en tradities vieren. Zutendaal staat ook bekend om zijn vakantieparken en campings, die bezoekers een ontspannen verblijf bieden te midden van de natuur. Voor sportliefhebbers zijn er tal van activiteiten, waaronder mountainbiken, paardrijden en golfen in de omgeving. Kortom, Zutendaal is een idyllische bestemming waar natuur, geschiedenis en recreatie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.
 

Kenmerken

Bebouwing

Verdieping
1
Bouwjaar
1976
Bebouwing
Gesloten
Beschikbaar
Vanaf akte
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Lift
Ja
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris
Asbestveilig

Indeling

Gelijkvloers

Keuken
Woonkamer
Badkamer
2x Slaapkamer
Berging
Terras
7 m²
Kelder

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
D g-score icon
P(erceel)-score info
D g-score icon
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
As-built attest
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Neen